info@cerastyle.com
Vjetrovi promjena
u vašem kupatilu
Vjetrovi promjena
u vašem kupatilu
Vjetrovi promjena
u vašem kupatilu
Vjetrovi promjena
u vašem kupatilu

#zamislitekupatilo

Zamislite kupatilo; tamo gdje zemlju oblikuju jedinstveni snovi, svaki novi proizvod stvoren je s novim uvjerenjem... Zamislite kupatilo; U radu od 1993. godine, objedinjena je tvrdnja, predanosti i stručnosti!

1993

USPOSTAVLJANJE

Turkuaz Seramik čiji temelji su postavljeni 1993. godine, osnovana je da bi postala jedna od najuspješnijih firmi za proizvodnju keramike ne samo u Turskoj, već i u svijetu.

2006

FFC PROIZVODNJA

Razvojem znanosti o materijalima pridružili smo se promjenjivoj proizvodnoj tehnologiji puštanjem u pogon naše proizvodne linije FFC. Proizveli smo prvi umivaonik za kupatilski namještaj.

2010

2. PROIZVODNO POSTROJENJE

U današnjem svijetu brzih promjena preuzeli smo najveće europsko proizvodno postrojenje FFC, 2. proizvodno postrojenje u Kayseri, u okrugu İncesu, kako bismo išli u korak sa svijetom.

2017

NAGRADE

Naši proizvodi postali su poznati širom svijeta s međunarodnim nagradama kao što su “IF Design”, “Good Desing Chicago“, “Nagrada za dobar dizajn”.

2017

ROBOTSKO ZASTAKLIVANJE

Počela je prva operacija robotskog zastaklivanja

2018

PROIZVODNJA

S izvršenim dodatnim ulaganjima, naša ukupna proizvodnja dosegla je 3,5 miliona komada.

2018

R&D CENTAR

Naš centar za istraživanje i razvoj je započeo s radom uz odobrenje Ministarstva industrije i tehnologije Republike Turske.